Saturday, January 17, 2009

hugh grant

hugh grant'ın en ilginç rolde oynadığı filmi seçiyoruz.

http://content7.flixster.com/movie/25/98/259805_det.jpghttp://content6.flixster.com/movie/45/78/73/4578732_ori.gifhttp://content7.flixster.com/movie/26/13/261301_det.jpghttp://content9.flixster.com/movie/25/41/254107_det.jpghttp://content8.flixster.com/movie/25/87/258726_det.jpghttp://content6.flixster.com/movie/27/00/270012_det.jpghttp://content9.flixster.com/movie/25/71/257199_det.jpghttp://content7.flixster.com/movie/28/17/281725_det.jpg

http://content8.flixster.com/movie/31/07/310726_det.jpgafise bak filmin adi hugh grant sanki tipe bak allamm...

saç şekli bakımından four weddings diyorum ben.

8 comments:

Neslihan said...

ya öle bişiy ki bütün filmlerinde sevimli olmak sevimli görünmek zorunda sanki. ama gerçek hayatta kötü bi insan olduğunu düşünüyorum. böle pis, anasının gözü, insanları kullanan biri bence.

Neslihan said...

ya o kadar da kötü biri olmayabilir. biraz abarttım galiba.

adaptation_of_life said...

Dört Nikah Bir Cenazeden sonra sürekli romantik komediler de görsek te o özellikle Maurice ve Extreme Measures filmlerinde aslında bence oyunculuğunu göstermiş bir şahsiyyet. An awfully big adventure'de de çok güzel oynamışdı. Yanlız gerçekte de kötü bir insan değil, kendi halinde, komik, sevimli, espriktüel, hazırcevap, karizmatik, yetenekli bir şahsiyyet. Önceki yorumdakı "insanlari kullanan biri bence" kısmı bana inanılmaz saçma geldi zaten.

Neslihan said...

yakinen tanıyorsunuz sanırım.

Burcu said...

biz burda hugh grant ile dalga geçmeye çalışıyoruz beyefendi.

ayça said...

neslihancım sözüm sana tatlım insanları dışarıdan gördüğünle bilip bilmeden yargılama olur mu canım??!hugh grant dünyanın en iyi ve dürüst insanlarından biri!heryıl bisürü başarılı öğrenciyi okutuyor ve bir kanser kurumunda gönüllü!ayrıca cokda kibar ve hoşgörülü bi insan!hatalar yapmış olabilir herkes hata yapar onun tek farkı ünlü ve göz önünde olmak ve onu çekemeyen insanların hepsi akbabalar gibi en ufak hatasında onu parça parça etmeyi bekliyor!kimseyide kullandığı yok nereden çıkarıyorsan!ayrıca demişsn çok yakından tanıyorsunuz galiba ister inan ister inanma ben kendisiyle londrada tanıştmm ve gayet kibar ve saygılı bir insan ve senin dediğin saçma sapan lafları haketmiyor!ve burcucum hugh grantle dalga geçmeden önce bi kendine bak istersn!uzanamadığınız yerlerde olan insanları aşşağıdan eleştirmek anca size yakışır zaten!

ayça said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Bende ayça isimli bayana yüzde yüz katılıyorum. Röpörtajlarini takip ediyorum da adama hayran kalmamak elde değil. Özellikle Inside the Actors Studio programında bir çok pröfösyonel komedyenler gelmişdir ama beni Grant kadar güldüren olmamışdır. Espriktüel olması bir yana dursun bir o kadarda hazırcevap, mütevazi ve zeki. Oprahın programına katıldığında ve Top Gear programındada beni kendisine hayran bırakmışdır. Oyunculuktaysa romantik komedinin kralı gerçi de (About a Boy favorim) yinede gençliğinde yaptığı filmlere ve ya 96da Gene Hackman ile yaptığı Extreme Measures izlenilirse ne kadar mükemmel ötesi bir karakter oyuncusu olduğu ortaya çıkıyor. Çünkü tecavüzcüden tutun eşcinsele kadar farklı rolleri başarıyla oynamışdır. Ben kendisiyle şahsen tanışmadım ama internetde kendisi ile tanışanlar hatta kendisini oyuncu olarak sevmeyen insanlar bile kendisinin oldukça nazik ve kibar olduğunu savunuyor. Kendisinin sanata olan merakıda var, şarkıda söyleyebiliyor, piyano ve gitarda çalabiliyor, ülkesinde açılan sanat galerilerinide ziyaret ediyor. Giyim tarzınıda bir erkek olarak örnek alıyorum. Medyada pek yer almasada 2006da Rusyaya da gelmiştir kanser üzerinde araştırmalar yapan bir grupa destek vermek için. Kendisinde en çok sevdiğim özellikse kendisini bir ünlüymüş gibi değilde sıradan bir insanmış gibi görmesi. Yani böyle düşününce kendisinden değil nefret etmek sevmemek için bile bir sebep yok.